Het is niet altijd maar Bourgogne wat het Kleyne over-de-grensklokje slaat. Dit keer togen we naar de Elzas en de Vogezen, waar we gingen wandelen. Pure doodsverachting was het, schurende temperaturen van 23 graden trotserend, omringd door enge bloemen en insecten, honderden meters stappend langs beslist niet gladgestreken rotspaden. Opladen noemen ze dat. Opdat ik vanaf eind september weer een mini-contingentje cursisten mag begeleiden naar een hoger niveau van schrijven over eten of wijn. Daar kan ik me toch ook echt op verheugen. Een lichtje aan het eind van de tunnel. Maar nu eerst even een truite au riesling bestellen (klik hier voor het recept), met een aangenaam flesje Riesling van Domaine Weinbach erbij. Je moet wat.
2 reacties op “Vakantie!”
Geniet van je vakantie! Hopelijk kom je snel terug met nieuwe recepten.
Doe ik! In de receptenstroom zit geen enkel kinkje, met een beetje vooruitwerken gaat dat gewoon door.