Droom je ervan je eigen kookboek te maken? Of ben je al bezig? Dan loop je tegen een aantal dingen op. Je hebt vragen. Hoeveel moet erin? Wat wordt je thema, je niche? En hoe vind je een uitgever? Of geef je het zelf uit en financier je het met crowd funding?
In deze exclusieve onlineworkshop gaan we aan de slag met deze gegevens. Ik vertel je hoe je opzet te maken, aan welke eisen een boek moet voldoen en hoe je het presenteert. Ik vraag je tevoren je ideeën op papier te zetten en een gedeelte van de inhoud, recepten en andere tekst te prepareren. Je bepaalt in de bijeenkomst zelf hoeveel je daarover wilt vertellen.
Aan de orde komt:
Voor wie is je boek?
Thematiek, onderwerp
Hoeveel recepten, hoeveel tekst
Uitwerking recepten
Beeld, foto’s, illustraties
Opzet maken. Waaraan moet die voldoen?
Planning opstellen
Aanbieden aan uitgever/zelf uitgeven
Financiële afspraken, royalty’s
Werken met stylisten, koks, fotografen
Na inlevering manuscript: proeven, correcties
De workshop staat open voor iedereen; het is niet nodig eerst de cursus wijn- of culinair schrijven te hebben gevolgd.
Certificaat:
Na afloop ontvang je een persoonlijk certificaat als bewijs van deelname.
Datum:
Maandagavond 28 oktober 2024, 19.00 uur
Plaats/medium:
De workshop gaat geheel met Zoom.
Kosten: € 167,- incl. BTW; (€ 138,02,- ex. btw).
Informatie en inschrijven
Klik hier om je op te geven of vragen te stellen.