Smaakvertellingen | Voorpagina

Agenda activiteiten 2020

10 maart: start voorjaarscursus culinair en wijnschrijven

1 april: start lezingenreeks culinaire geschiedenis bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. 6 lezingen door culinair historica Charlotte Kleyn en mijzelf, op woensdagmiddagen, voor de ware fijnproevers! 1, 8, 15, 22 en 29 april, 6 mei. Info

24 mei: nieuw workshop Kookboek maken. Al je vragen beantwoord! Info

7 juni: zondagmiddaglezing ‘De ziel van de Italiaanse keuken‘ bij de Vrije Academie in Amsterdam. Info volgt.

17-24 juni: zomerweek culinair schrijven op Ca’Palazzo in le Marche, Italië. Nieuw- en oudkomers welkom! Info

28 september: start najaarscursus culinair en wijnschrijven, dit keer op de maandagavond. Info

4-10 oktober: wijnwandelreis naar de Rhônevallei met Vinaventura. Ik doe bij uitzondering kooksessies met de deelnemers! Info

16-19 oktober: wijn-truffelreis naar Ca’Palazzo in Le Marche. Voor het vierde jaar op rij, maar met een gloednieuw programma. Info

22 november: workshop Inspiratie en Research. Info

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.