Smaakvertellingen | Voorpagina

Cursus op komst en nieuwe samenwerking

Hij komt, hij komt, die lieve goed sint. Maar mijn nieuwe cursus wijnschrijven/culinair schrijven komt net zo goed. Op 17 maart trappen we af, om daarna met met verschillende opdrachtrondes en online bijeenkomsten naar het eindcollege van 16 mei toe te werken. Ik begeleid iedereen intensief, één op één, en de opdrachten pas ik aan bij jouw doelen. Meer weten? Klik hier.

Goed, dat was de cursus op komst uit de kop boven deze post. Nu die samenwerking. Sinds 2010 geef ik met veel plezier les aan iedereen die zijn of haar schrijven over smaak wil verbeteren. Veel mensen die werkzaam zijn in dit vak heb ik als cursist gehad. De werving ging aanvankelijk met Twitter en Facebook. Bij Twitter, nu X, ben ik weg; te veel gescheld, te veel politiek. Facebooks modellen zijn erg veranderd en mijn doelgroep is er nog maar weinig te vinden. Daarom ben ik een samenwerking aan gegaan met De Grote Hamersma. Dat is inmiddels een wijnmediaonderneming waarbij meer mensen betrokken zijn dan mijn goede vriend Harold alleen; Nicolaas Klei, (oudcursist) Niels van Laatum, Job Seuren en anderen. Ik schrijf voorlopig wekelijks iets over het combineren van wijn en eten, maak af en toe een video over hetzelfde onderwerp, en in hun nieuwsbrief melden ze waarmee ik bezig ben. Heel fijn, een eerste cursusinschrijving langs dat kanaal is al binnen!

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.